Dan före dopparedan

Uppesittarkväll och allt är färdigt inför JULAFTON!!!

Vi kommer fira hela julen hemma för att undvika smittspridning. Alla måste ta sitt ansvar och alla måste hjälpas åt nu. Idag har vi i alla fall fixat med det sista. Jag har varit uppe en 5 i morse och har kokat skinka, fixat med allt julgodis, tvättat och fixat, en finsk rödbetssallad. Tobias och Lily har städat, haha Lily såg bilder från förra året när hon hjälpte till att städa och blev så taggad så vi fick börja städa. 😂 Vi har duschat och myst med Lily, hade lite språkträning också.

Under tiden som jag grejade med rödbetssalladen så var Lily och Tobias ute. Lily har kollat in de få julklapparna som ligger framme då det mesta är packat i julklappssäcken. Hon är verkligen så nyfiken. Nu har jag och Tobias smakat av julskinkan och den blev riktigt bra. Jag har också upptäckt ett nytt bröd, eller ja nytt för mig. Vörtbröd, fick smaka det på jobbet i fredags och det var så gott. Men jag väljer bort russin i matbröd. Jag gillar russin i lussebullar och äta russin som de är men inte i matbröd.

Nu har vi spelat första bingot i Bingolotto och tyvärr blev det ingen vinst. Lily somnade så gott i min famn ikväll och det var så mysigt att få ligga och krama om henne. Jag har sett framemot den här kvällen, vi smög in och la julklapp från tomten och en godisbit i hennes julstrumpa. Det ska bli så mysigt till morgonen. Bjuder nu på lite bilder.


Kommentarer
Postat av: Jan Sjöberg

Hej,
Du pratar om vörtbröd. Doppar ni i grytan med. Alltså doppa bröder i skinkspadet?
/Janne

Svar: Hej. Nej, vi har aldrig kört med dopp i grytan. Kanske ska prova det nästa jul då jag redan har kastat skinkspadet för i år.
Anna Hansen

2020-12-23 @ 21:27:33
URL: http://lyxonod.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0