En fantastisk julafton

Hej på er. Hoppas att ni hade en fin julafton. Vår julafton var fantastisk trots omständigheterna. Men ja vi saknade Lilys mormor och morfar, alla mostrar, kusin Melvin, morbror Dennis och alla de andra i släkten.Vi var hemma i år och jag gick upp tidigt för att få lite egentid och satt och myste en stund innan jag väckte Tobias. När Lily vaknade så fick hon ett paket från tomten och det var en vattenflaska med dinosaurier på. Vi fixade frukost och sen kollade sen på kalendern. Vi fixade i ordning för dagen och sen gick vi ut på promenad.


På promenaden så somnade hon en stund vilket var behövligt. När vi kom hem så fixade vi middag och hon åt med god aptit. Haha, vi hade en raptävling också. 😂 Lily vann och jag kom 2:a. Sen tog Tobias hand om disken och Lily och jag vilade på maten. Men Lily tyckte det var tråkigt att vänta på Kalle Anka och myset så hon fick öppna ett paket tidigare. Efter Kalle Anka så kom tomten och oj vad spännande det var tyckte Lily. Hon var lite avvaktande först men sen blev hon alldeles till sig för alla julklapparna. När klapparna var utdelade så var det fullt ös medvetslös. Hon härjade runt och ville känna på allting. Jag fick en bok av tomten, en grafisk novell av Lily och en egen lek i Magic the gathering comander med tillbehör.


Sen var Lily så trött, bara att fixa kvällsmat och göra iordning för natten. Hon somnade snabbt den kvällen och jag och Tobias kröp tätt ihop i soffan och myste till filmen Love Actually. I dessa tider är det viktigt att visa kärlek och omtanke för sina nära och kära. Här kommer det lite bilder.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0