En mysig Lucia

Hej på er. Igår var det Lucia och 3:dje advent. Vi började med att kolla lite på Lucia morgon på SVT och sen åt vi frukost. Efter frukosten så kollade vi på kalendern och sen gick jag och Lily lucia för Tobias. Hon var så förväntansfull och glad när vi gjorde oss iordning. Lite blyg sen när vi började gå tåget men än tyckte hon det var så roligt.
 
Efter det så tog vi oss en promenad till affären och hon gick hela vägen utan vagnen fram och tillbaka, vi behövde köpa bröd och ärtor. Väl hemma igen så tog vi det lugnt men sen blev Lily hungrig så vi fixade middag. Efter middagen så la jag och Lily oss i hennes säng och kollade på film men båda två somnade. Haha, vi var så trötta. 😂 På kvällen sen så klippte jag Tobias och det var inte lätt för en nybörjare som jag men det blev bra ändå.
 
Vi avslutade dagen med att kolla på Lego masters finalen och sen tog vi natten. Jag läser ju en bok av Gina Dirawi och den är så bra! Kan knappt lägga bort boken när man har kommit igång. Jaja, här kommer det lite bilder.
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0