Födelsedagsfirande

Ja på onsdag fyller jag år men Tobias och Lily firade mig idag istället. En skön sovmorgon och mys i sängen med Lily innan vi gick upp för dagen. Vid frukosten kollade vi på julkalendern och myste. Sen fick jag paket och av Lily fick jag en pyjamas med Star Wars på och av Tobias en bok, Paradiset ligger vid mammas fötter av Gina Dirawi. Vi lyssnade på lite julmusik och myste, sen gick vi ut en stund på Lilys begäran.


Sen beställde Tobias mat från Pizza Hut genom att det var 50% på take away pizzor idag. Det var gott men Lily gillade det inte riktigt än. Efter maten så gick jag och Lily till hennes rum och la oss i hennes säng och kollade på Nalle Puh under tiden så diskade Tobias, när han var klar så åt vi lite kladdkaka och myste. När Tobias var till affären så lyssnade jag och Lily på julmusik och dansade runt. Vi härjade så mycket så när Tobias kom hem fick jag lägga mig en stund för att vila. 😂


Sen var det dax för att börja med kvällsbestyren. Lily var sååå trött och eftersom hon har slutat med vila på dagen när vi är lediga så var hon rejält trött nu. Hon fick lite kvällsmat och sen gjorde vi kvällstoaletten och när det var klart så lite sagoläsning och när hon kort där efter fick sätta sig i mitt knä med en filt omkring oss så somnade hon på 10 minuter i princip. Jag och Tobias myste till det med lite mer kladdkaka och julmust. Kollade på filmen Elf och kramades. Det är viktigt i dessa tider med att visa varandra kärlek och omtanke.


Nu ska vi lägga oss och jag ska läsa lite tänkte jag. Bjuder på lite bilder.
























Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0