Mitt 2020

Ja då är detta år till ända. Så vad har hänt i år då?

Jo det är trots allt en hel del. Jag blev moster till underbara Melvin, jag har fått nya vänner, vi har varit till Nora på en helgresa, har badat och varit ute mycket. Vi har myst med Lilys mormor och morfar, alla hennes mostrar, kusin Melvin och resten av släkten. Vi har gjort underbara utflykter, jag har gjort min efterlängtade tatuering. Lily har gjort sitt första museum besök och biobesök. På museet så kollade vi in Inger och Lasse Sandbergs utställning och det tyckte Lily var superkul. Hennes första biofilm blev spöket Laban och hon var alldeles förtrollad av det. Hon började förskolan i år också vilket är ett superstort steg. 😍 Jag har cyklat så mycket mer än tidigare. Vi köpte en ny bil, en större bil än den förra. Lily fick ett eget rum också vilket hon älskar! Så fort vi hade fått i ordning på det så började hon vara där. 

Ja som ni ser så har vi kunnat utforska världen trots Corona. Men det har också varit jobbigt vid flera tillfällen. Mycket sjukdomar, tårar och det jobbigaste av allt arbetslöshet. Sen känslan av att vara ensam för att man inte kan träffa andra och umgås som man är van med.

Men vi fick ändå en fin jul att minnas, Lily var så busig och glad. Hon härjade hela julafton och ville kolla in julklapparna. Lite avvaktande mot tomten först men sen blev det bättre. Jag fick fina julklappar och en av dem var en egen Magic the gathering comander lek som jag har spelat med 2 gånger. Så nu har jag en egen matta och en egen lek. 😄 Men bästa gåvan av allt är ändå min fina Lily. Hon ger så mycket glädje, kärlek, omtanke. Det är så kul att se Lily utvecklas och vara en del av hennes utveckling. För vi målar en del, pysslar med trolldeg, bakar, lagar mat, är ute i naturen. Framöver ska vi börja med pärlor. Så jag har köpt pärlplatta och pärlor till det, pärlor för att göra smycken. Vi har även kört språkträning vilket går framåt.

Ja det är en del om mitt 2020, här kommer det lite bilder.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0