Språkträning

Hej på er. Igår var det första dagen på vår julledighet och Lily och jag började dagen med mys i sängen. Sen gick vi ut på ett ärende och promenad. När vi kom tillbaka hem så blev det mellis och mys. Vi älskar att mysa och finns det något bättre såhär strax före jul? Jag tycker det är så underbart att krypa ner i sängen och få mysa med Lily till barnprogram. Ja vi myser en hel del men vi gör mycket annat också.


Efter myset igår så plockade jag fram lite pyssel och jag och Lily hade språkträning. Vi använde oss av spelet Babblarna Kan du göra spelet och då fick hon säga färgerna och leta upp bollen osv. Hon tyckte det var jättekul och vi ska fortsätta med detta. Jag ser hennes framsteg och ser ju vad glad hon blir. Vi har ju börjat prata med tecken som stöd och man ser skillnad på Lily nu när vi kan förstå henne. Hon är mer harmonisk och lugnare än innan. Även jag har blivit mer harmonisk eftersom jag har lärt mig att använda tecken. Det kan vara lite skrämmande först men man gör det för barnets utveckling.


Efter språkträningen så lite lek och mera mys. Sen kom Tobias hem från jobbet och vi fixade mat. Det blev lite rester i princip men gott var det i alla fall. När middagen var avklarad så åkte jag till förskolan och hämtade en sak som Lily har tillverkat. En fin ljusstake och den hade inte torkat i fredags den är så fin, nu står den i hennes rum. Dock var Lily så trött och ledsen, eftermiddagen blev inte alls bra för henne. Hon somnade fort på kvällen när Tobias nattade henne. Sen hade vi egentid på var sitt håll, jag kollade på en serie och Tobias spelade. Skönt med lite egentid så ibland.


En bra dag trots allt, roligt med språkträning. Bjuder på lite bilder.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0