Träffade kusin Melvin och bakade chokladbollar

Igår så började jag dagen med att rengöra tvättmaskinen igen och fixa. Det tog sin lilla tid och när det var klart så gick vi ut en stund. Lily röjde rejält där ute och sen kom moster Evah och kusin Melvin på ett snabbt besök. De lämnade en julklapp till Lily och så pratade vi lite. Vi håller alla besök ute och på avstånd så vi kan säga hej i alla fall. Efter de hade åkt så gick vi till affären och handla lite.


Väl hemma igen så fixade jag middagen och Tobias och Lily lekte en stund i hennes rum. Det blev kycklinggryta efter mitt eget recept, Lily har älskat den förut men nu var hon lite sådär. Efter maten så bakade vi chokladbollar och Lily försökte äta upp degen. 😂 Så det var chokladbollssmet i hela hennes ansikte. 😂 Fick lite fina bilder på henne. När det var klart så fixade jag med tvätten och sen duschade vi och Tobias tog hand om disken.


Lily somnade snabbt sen vid läggdags och jag och Tobias låg i soffan och kollade på tv. Vi såg Så mycket bättre från i lördags och det var avslutningen på programmet för denna säsong. Det var en fin dag igår där vi fick en del gjort ändå.  Här kommer det lite bilder.















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0