Förkylda och tankar kring framtiden

Hej på er. Usch, då har man blivit förkyld. Lily började på torsdagskvällen och jag kände mig småkrasslig under dagen på torsdagen. Lily har blivit bättre över helgen och jag sämre tyvärr. Först i fredags så vabbade jag och Lily och jag myste här hemma under dagen. Vi tog det lugnt, kollade på film och vilade. Målade lite också. Till middag testade vi ett nytt recept med kyckling och curry, dock så var det inget gott. På kvällen så kollade jag och Tobias på tv, På spåret och myste.

Igår så sålde jag min gamla cykel och det kändes bra att den kom till användning. Vi var ute en stund i blåsten och Lily hade jättekul. Hittade blommor också, snödroppar som tittade upp fast utan snön då. 😝 Så våren är nog på antågande nu. Vi åt middag och sen så duschade vi. Lily tyckte det var så skönt att få duscha, duscha bort allt med förkylningen. På kvällen var ju Melodifestivalen och de bidragen jag tyckte var bäst gick inte vidare. Dock så har jag lock för öronen så jag hör inte så bra. Under natten så hostade Lily väldigt mycket och Tobias fick hjälpa henne flera gånger då vi hade bytt sängplatser han och jag.

Idag var vi ute på en kortare vårpromenad och det var härligt när solen tittade fram och det var mindre blåst. Vi gick och pratade om framtiden och planerade lite. Ni vet drömmar, mål och visioner. Efter middagen så la jag mig och vilade en stund vilket var behövligt. Man måste vila mycket när man är sjuk. Sen myste jag med Tobias och Lily en stund. Vi åt lite kvällsmat och sen fick Lily duscha av sig lite igen då hon hade kletat mat i håret. Det blir ju mat lite varstans när dessa små äter. 😂

Nu sover Lily och vi ska se på tv och slappa, jag ska ta en kopp te med honung. Det lindrar gött i halsen. Här kommer det lite bilder.







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0