Kalas för kusin Axel och Melodifestivalen

Hej på er. Jag har inte orkat skriva då det har varit mycket. Som jag skrev i inlägget innan så har ju Lily skadat sig men hon mår bra nu från det.

Lördagen så började vi med mys och kramar i sängen. Vi spelade memory med Lily och lyssnade på Melodifestivallåtar på Spotify. Sen fick jag lite egentid och jag lyssnade på Melodikrysset, kunde inte så mycket dock. Sen åt vi mat och Lily fick sin vila, Tobias gick ut med henne och jag låg i soffan och kollade på tv. Sen var det dax för kalas för Lilys kusin Axel, han fyllde 3 i veckan. Ett busigt kalas var det. Vi dansade, åt gott och det var roligt. 
På kvällen så kollade jag och Tobias på Melodifestivalen och de låter som gick till final var bra, dock hoppades jag på Linda Bengtzing.

Men igår morse så vaknar jag med världens mensvärk, halsbränna och gallstenskänsla. Lily vaknade supertidigt också och hade också ont i magen. Hon ville inte äta någon frukost alls och sen när klockan var närmare 9 på förmiddagen så kräks hon. Hon fick vila efter det och sen så lite lunch. Tobias var med vänner under dagen och spela Magic The Gathering Commander och när han kom hem så fixade vi middag. Lily åt med god aptit och sen till Bolibompa så fick hon välling som vanligt. Hon somnade gott och sov bra ett tag, vaknar till sen och kräks igen i sängen så det var bara att börja hjälpa henne. 

Nu har hon inte kräkts alls sen igår och ätit bra. Vilket är skönt, hon leker och busar som vanligt. Just nu sprider hon sitt Duplo över hela golvet. 😂 Ja, jag håller på med tvätt hela dagen idag och vabbar. Vabruari har börjat. 😝 Nåväl, det är inte så förfärligt ännu.

Ha nu en fin måndag. 🌸
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0