En dag i Mariebergsskogen

Hej på er. Idag vaknade Lily tidigt, redan 5:30 och hon behövde på toaletten och när vi hade varit på toa så kröp vi ner i dubbelsängen och myste till tv. :) När klockan var närmare 7 så gick vi upp och fixade frukost och fixade i ordning för dagen. Tobias fixade med cyklarna och cykelvagnen, behövde pumpas däck osv. Sen så cyklade vi till Mariebergsskogen och när vi kom i väg så satt Lily i cykelvagen och skrek av förtjusning IIIIiiii. :D Hon älskar verkligen att åka cykel och vara ute på äventyr. Hon satt vid flera tillfällen och skrattade och tjoade, blev sur när det gick långsamt för att det var uppförsbackar osv. Väl framme så fick vi fixa med ett extra däck till cykelvagnen så man kan ha den som vanlig vagn när man är ute.
 
Vi började med att kolla in djuren i Lillskogen och Lily tyckte det var fantastiskt roligt att srpinga omkring och upptäcka djuren. Det är så mycket spring i de små benen och så mycket upptäckarlust i den lilla kroppen. Ibland hinner jag inte med eller orkar med, haha jag funderar på hur mina föräldrar orkade med mig. :D I alla fall så tyckte hon det så härligt att få utforska och upptäcka djuren. Mest roligt var nog fåglarna och fiskarna. Sen gick vi till lekparken som är uppe vid Holken, där ville hon åka rutschkana men den var lite för stor för henne än så jag fick åka med ett par gånger. Hon tjoade när vi åkte ner och skrattade förnöjt. Pappa klättrade lite också vilket Lily tyckte var skoj. Det fanns några andra barn där och hon ville leka med dem men de skulle gå vidare. Efter djuren och leken så blev det lite mellis för Lily och paus för oss, man såg att hon var trött och hungrig. Vi tog oss en promenad så Lily fick sova en stund, hon behövde verkligen få sova. När hon sov så passade jag och Tobias på att sitta ner en stund och ta igen oss lite. Gick sen och köpte biljetter till Conrad Hök tåget och sen till Narturm för toalett och mat.
 
Lily fick pannkakor som hon åt upp i ett naffs, hon satt och sa för varje tugga MMMM.... och log med hela sitt ansikte. Men hon var också nyfiken på en annan familj som satt vid ett bord intill vårt. Jag och Tobias åt Falafelburgare. Den var rätt okej, ätit godare Falafel. Sen så gick vi till tåget men det blev fullt så vi fick vänta på nästa tur. Under tiden så satt jag i kön och väntade medans Lily och Tobias lekte. När det blev vår tur så blev Lily lite fundersam först men sen så blev det spännande dock efter ca 10 minuter så blev Lily utrråkad och började klättra upp och ned i sätet. Själv blev jag nästan lite åksjuk i samband med att man var tvungen att hålla reda på Lily. Efter turen så blev det mera lek och det fanns en rutschkana och en klätterställning där Lily kunde göra allt själv och det var så härligt att se henne. Och det var många barn som ville åka. Lily härjade och sprang runt och lekte för fullt. Men sen kände jag vad trött jag blev och sa till att vi fick avbryta. Vi gick och köpte glass, Lily fick smaka med mig och det blev vanlig mjukglass. Hon ville smaka på Tobias glass också så det fick hon göra. Sen gjorde vi i ordning för att åka hem.
 
Hemma igen så blev det mat för Lily och jösses vad hungrig hon var. Kan tro det så som hon har härjat. Men vi hade mat kvar så det var bara att värma lite mat åt henne. Sen la vi oss i sängen för att kolla på film, det blev Rio. Men jag blev så trött så jag somande och Lily tröttnade och gick till sitt rum och lekte. När jag kom upp från vilan så tog Tobias hand om disken och Lily och jag satte oss och kollade på ett av hennes favoritprogram på Disney Junior, Bluey. Tobias gick sen iväg till affären och fixade lite saker och när han var tillbaka så tog vi kvällsmat och gjorde Lily färdig för natten. Nu sover hon i sitt rum så gott och vi ska se på film och mysa lite. Det har varit en fantastisk dag där vi har fått uppleva, upptäcka och njuta av världen tillsammans.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0