En mysig helg hos mormor och morfar

I fredags så slutade Tobias tidigare och hämtade Lily på föris. Sen packade vi det sista och jag och Lily åkte hem till mormor och morfar. Lily var så trött så hon somnade innan vi hann ut från parkeringen i princip. Hon sov hela vägen och sen fortsatte sova under tiden som jag packade ur bilen. Vi myste lite i soffan och åt sen god mat och lite fika. Lily lekte runt och härjade som vanligt. På kvällen sen så åt vi lite chips och dipp och hon ville inte äta själv utan mata oss andra istället. 😂 Sen blev hon så trött så det var bara att gå ut på promenad så hon fick somna ordentligt. Sov gott i resesängen fram till 2 på natten, då vaknade hon och ville sova med mig i min säng.


Lördagen så sov vi ändå fram till 7 på morgonen vilket var skönt. Sen gick vi upp på toa och sen myste med Sofie lite innan frukost. Efter frukosten så gjorde vi oss i ordning för dagen och gick allesammans på en promenad till en liten lekplats i närheten. Sofie tyckte det var superhärligt och Lily ville leka och undersöka. Sofie och Lily fick gunga lite tillsammans vilket de tyckte var superkul. Sen ville Lily sova så vi gick tillbaka hem och jag gick en kortare promenad med Lily. Efter vilan så blev det mat, fläskfilé och massa godsaker. Sen så bakade vi Krubelurer tillsammans med mormor och Lily tyckte det var superkul. Det var så mysigt att se Lily och hennes mormor baka. Sen fikade vi Krubelurer, jordgubbar, vindruvor och grädde, det var gott. Inför kvällen så fick Lily och Sofie bada tillsammans och det var kul. Även den här kvällen gick vi ut.

Söndag, hon sov hela natten i resesängen och väckte mig vid 5:30. Vi gick upp på toa och sen så myste vi i sängen med och se på tv. Sen blev det frukost tillsammans med mormor, morfar, moster Sofie. Där efter så började jag plocka rätt efter oss och packa bilen. Tog en fika innan vi åkte och Lily var jättetrött. Hon somnade långt innan vi hann ut ur Grums. Väl hemma så fick jag hjälp upp med sakerna sen fick Tobias gå och hjälpa sin pappa med en sak. Sen så åt vi mat och vilade.

Det har varit en fantastisk helg och så härligt att se Lily trivs så bra också. Vi har verkligen ätit gott, myst och bara haft det jättebra.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0