Ett besök hos mormor och morfar

Hej på er. Idag så har vi jobbat och varit på förskolan. Lily var rätt så trött när jag hämtade henne på förskolan, inte så konstigt då vi går upp tidigt. De hade haft någon rörelseaktivitet idag på förskolan. Vi satte oss i bilen, åkte hem med hennes ryggsäck och sen bar det av till Grums. På vägen dit så somnade Lily och sov när vi kom fram. Hon var lite avvaktande först men hon var ju nyvaken också men när hon sen kände igen sig så var det lek, bus och lek. Lily försökte säga mormor, det blev mo mo. 😍 

Åt god mat, hemmagjort potatismos och ugnsstekt falukorv. Lily fick lite hemmagjord biff också på sin tallrik och det var supergott tyckte Lily. Sen myste vi lite och lyssnade på musik och dansade. Gick ut på altanen en stund, åt glass och sen kom det lite regn och åska. Mamma har rensat ut lite som jag fick titta på. Fick så mycket fint som vi kan ha i Lilys rum. Sen hade pappa köpt en träningspryl till mig. Sen har de upprättat ett konto till Lily där pengar ska sättas in och som inte går att röra förrän hon fyller 18 år. De är för gulliga. 😍 Vi diskuterade också Lilys kalas i augusti och med tanke på Corona så gör vi en special i år. Tråkigt men så är det, man får göra det bästa av situationen. 

Nu är vi hemma i alla fall och ska snart börja fixa för kvällen. Lily var så trött så hon somnade i bilen på vägen hem. När vi skulle åka så kramade hon moster Sofie, mormor och morfar. Sen fick hon tjugokronorssedel av mormor och morfar för att ha i sin plånbok. 😍 Ett härligt besök hos mormor och morfar och moster Sofie. Alltid lek och bus där och god mat. Bjuder på lite bilder.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0