Höstfeeling redan??

Hej på er. Usch vad kyligt det var i morse. Man fick värsta höstfeeling redan nu och vi är bara i juli. Jag känner hallå?? Jag vill kunna bada lite till och inviga min nya bikini liksom. I alla fall så vaknade Lily alldeles för tidigt idag och verkade orolig. När vi fixade frukost så kissade hon i vår säng så det var bara att byta. Efter frukost så kissade hon igen genom kläderna så det var bara att byta igen. Hon ville verkligen inte åka iväg idag och hon ville bara kramas med mig. Tur att det är fredag så vi kan mysa ordentligt. Dock det här vädret får mig ändå att längta till hösten när mörkret faller på, man tänder lite ljus, myser under filten och ser på en bra film med en kopp te. 😍

På jobbet idag så rullade det på i ett. Inte en lugn stund känns det som. Den efter jobbet till förskolan och hämtade Lily. Eftersom hon ska byta förskola över sommaren så vi fick packa med alla sakerna hem. Även vagnen hon har på förskolan, dock var den svår att fälla ihop men efter en stund så lyckades jag. Lily var så trött, hon bara grät och skrek, ren panik i den lilla trötta kroppen. Hon slocknade rätt snabbt i bilen och fortsatte sova när jag bar upp henne och sov vidare i sängen. Jag passade på att ta en dusch, tvätta och vila jag också. Hon sov närmare 2,5 timme, ville verkligen inte vakna men sen när pappa kom hem och hennes favoritprogram spelades upp så gick det att vakna.

Vi fixade middag och sen åkte Tobias iväg för att hämta ett paket och fixa lite andra saker. Jag tog hand om disken och ännu mera tvätt. När det var klart så chillade vi i soffan. Eftersom hon sov så länge på eftermiddagen så fick hon vara uppe längre ikväll men sen är det fredag också. Nu försöker Tobias i alla fall att natta Lily. Jag har suttit med lite planering och så.

En dag där både jag och Lily har varit trötta.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0