Lily får ett eget rum

Ja som många säkert vet så bor vi i en 3:a och Lily har fått dela rum med oss. Vi har haft som ett kontor/barnrum/bibliotek där vi har har skuffat in saker som vi inte riktigt vet vad vi ska göra med. Men nu under våren så bestämde vi oss för att Lily ska få ett eget rum. Så vi har jobbat hårt och rensat, plockat, fixat och donat. Har haft underbar hjälp av våra goda vänner och grannar Henrik och Catharina. De har hjälpt oss väldigt mycket i detta projektet. Det har varit ett stort projekt då vi har haft så extremt mycket saker. Jag fattar inte att man kan ha så mycket saker. Vad mycket man har sparat genom åren i fall och då känner jag i fall vad då? Vad är det man sparar till?

Igår då så började jag tidigt med att greja, redan 6:15. Sen kom Tobias och Lily upp och vi fixade frukost. Sen började jag och Tobias att greja och förbereda för sängflytt, byte av taklampor osv. Vid 9 så kom vår gode vän och granne Henrik för att hjälpa oss. De skruvade isär dubbelsängen så mycket som behövdes och sen flyttade den in till nya sovrummet. Flyttade där efter takfläkten och satte upp Lilys nya lampan. Jag städade i Lilys rum och gjorde i ordning. När jag hade fixat det jag kunde så tog jag med mig Lily på en liten shoppingtur. Vi köpte nya glödlampor, blommor, krukor, ljusslinga och lite annat. När vi kom hem så sov Lily och regnet öste ner. Så hon fick sova en liten stund och jag fixade det jag kunde med hennes rum. Jag hade lite tidspress på mig då jag skulle ut på kvällen med jobbet.


När jag kom hem sent igår kväll så sov hon jättegott i sin säng och gjort det hela natten. I morse när hon vaknade så kom hon in till vårt sovrum och visade att hon behövde gå på toa. Sen myste vi lite i dubbelsängen. Efter frukosten så plockade vi lite mer och fixade. Vi har verkligen rensat, plockat och fixat. Lilys rum är inte helt färdigt än då vi behöver hjälp med vissa saker. Men nu har hon ett eget rum i alla fall och jag kommer uppdatera med bilder sen på helheten. Hon trivs jättebra i sitt rum och tycker om att vara där. Jag har hämtat leksaker som har legat i vårt förråd och hon älskar verkligen sakerna. Och nu sover hon för natten i sitt rum.


Här kommer det bilder hur det ser ut just nu.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0