Minisemester i Nora

Haft en fantastisk helg i Nora hos svägerskan Therese och hennes familj. Kusinerna har lekt och härjat från det vi kom fram till det vi skulle åka hem.
 
I fredags så packade vi det sista och gav oss iväg till Nora. Det tar faktiskt inte så lång tid att åka dit. I alla fall så köpte jag lite pyssel åt Lily för att ha i bilen och hon blev så glad. Det var en Pixie bok med Bamse och sen en tidning med Greta Gris. Hon läste dem tills hon somnade i princip. Sen vaknade hon till och var gnällig och irriterad. Det var varmt och jobbigt också för oss alla. Tråkigt nog så körde vi fel, rätt mycket fel faktiskt. När vi var framme så fick hon se kusinen och blev glad, de började direkt att umgås. De härjade runt och plaskade i en liten pool på balkongen. På kvällen så gick jag och Therese ut en stund och gick. Vi kollade in Ellas Skafferi, Noras ost och delikatess butik, Helens hörna. Tre riktigt mysiga lokala små butiker och på Ellas skafferi så köpte vi bullar som vi fikade nere vid vattnet sen tillsammans med de andra. Lily tyckte det var supergott med bulle. Sen var det dax för att göra kvällen för barnen och Lily hade svårt att komma till ro så Tobias fick gå ut och gå med henne. Senare på kvällen så vaknade Lily till och var orolig. Jag och Tobias gick och la oss och hon fick sova i vår säng då. Det var mysigt men varmt, trångt och jobbigt ändå.
 
På lördagen så vaknar jag med huvudvärk och mår dåligt. Men blir bättre efter frukosten. Jag Tobias och Lily gick ut en stund på en promenad och de andra fick vakna till och ta sin frukost. Eftersom vi vaknar vid olika tider så blev det lättast så med barnen. Sen gjorde vi oss redo för att åka och bada men när vi skulle gå till bilarna så ville inte barnen skiljas åt. Vi var vid en sådan vacker badplats och den var kanon på alla sätt och vis. Lily stormtrivdes och vi hade det jätteskönt och mysigt. Sen åkte vi tillbaka till Therese, Robin och Axel. Där vilade vi, barnen satt och roade sig med sitt, Tobias och Robin spelade Magic The Gathering Commander och Therese gick och vilade och jag gjorde detsamma. Så skönt att bara få lägga sig och vila en stund. Sen gick vi till en superhärlig restaurang och åt god mat, jag åt pasta med ädelostsås och kantareller. En promenad efter det och lite glass som avslutning. När vi var tillbaka hos Therese så fixade vi lite saker och sen var det dax för att påbörja kvällen för barnen. Dock hade Lily svårt att somna så jag fick gå med på en promenad. Till slut så sov hon gott och senare på kvällen efter att jag hade lagt mig så kom Tobias in för att lägga sig och så blev Lily orolig och ville sova i vår säng. Sov bättre den här natten i alla fall.
 
Söndagen började med att vi packade ihop våra saker och göra i ordning. Kom iväg rätt tidigt. Denna gången så körde vi direkt till Örebro istället för att ta över Karlskoga, den vägen vi kom. Vi körde ju fel på vägen dit. Lily somnade i alla fall strax innan vi kom ut ur Nora. Sov hela vägen till Väse där vi åt mat. Så skönt att åka på de stora vägarna istället för de små. Väl hemma i Karlstad igen så packade vi ur bilen, packade upp allt och fixade i ordning så allt skulle vara på sin plats. Sen tog vi en vila då åskan och regnet kom. Tog därefter en promenad ner till Pekås och köpte lite komplement till frukosten nästa dag. Sen så tog vi det lugnt resten av kvällen och Lily somnade rätt snabbt.
 
Ja det har varit en härlig helg och så mysigt att få resa lite med sin familj. Lily är lätt att ha med sig på resa (än så länge). Och jag har lärt mig så mycket denna helgen som var. Bla att Lily inte längre vill ha nappflaskan när vi är ute så nu är jag på jakt efter en bra flaska. Att jag inte behöver vara projektledare hela tiden för Tobias får också dra sitt strå till stacken och får ta ansvar. Att jag faktiskt kan lägga mig och vila även om han sitter och spelar Magic med Robin. Jag har också sett utvecklingen hos Lily, hon är så omtänksam och underbar. Inte alls rädd för att prova nya saker. Det var så härligt att se kusinerna leka tillsammans och njuta av varandras sällskap. Lily älskade verkligen sin resväska och den lilla ryggsäcken ska nu följa med ut då och då. 😍 Hoppas på fler resor snart med min familj. Vi har massor av idéer men Lily är lite för liten än.
Här kommer det lite bilder från helgen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0