Slutar med Coca cola för alltid!

Ni som har följt mig länge vet ju att jag slutade med Coca cola under 1 helt år. Men sen kände jag att jag kunde unna mig det någon gång ibland efter att 1 år hade gått. Så jag gjorde som så att jag unnade mig det då och då inom rimliga gränser.

Men på senare tid så har jag känt av att jag inte längre kan dricka Coca cola, kroppen säger ifrån på olika sätt. Jag får liksom ont i magen, jag blir överaktiv samtidigt som jag blir trött. Jag känner mig mer rastlös när jag dricker Coca cola än när jag låter bli och jag får lättare halsbränna och illamående. Som i helgen så drack jag en 50 CL Coca cola på dagen vilket jag kunnat förr. Men nu så kände jag sen på kvällen vad jobbigt det var. Jag antar att jag har druckit så lite Coca cola de senaste åren så min kropp har vant sig av med det som Coca cola innehåller, vilket är positivt i sig.

Men detta fick mig att tänka efter och jag bestämde mig nu för att försöka sluta med Coca cola för all framtid. Finns ju annat att dricka så som vatten, bubbelvatten, annan läsk osv. Och sen helt ärligt är det inte fullt så gott med Coca cola som jag tyckte förr. Hoppas att jag kommer klara det bra den här gången också eftersom jag nu gör det för gott. 

Tror ni att jag kommer och lyckas eller kommer jag falla tillbaka? Kommentarer
Postat av: Anonym

Efter att jag fick barn, så började jag få halsbränna och bli mer känslig för bl.a dricka med kolsyra , speciellt cola och mineralvatten med tex citrussmak och andra smaker . Jag tror att du kommer klara det bra 😀👍 skulle det bli så att du nångång dricker ett glas cola längre fram i livet , så är det inte ett misslyckande heller .

Svar: Okej. Ja jag tycker nu att det har blivit godare med mineralvatten än Coca-Cola. Ja jag hoppas att jag klarar det och känner att lyckades jag för ett helt år så borde jag klara det nu också. 🙂 Nej exakt.
Anna Hansen

2020-07-23 @ 01:10:48
URL: http://blessedbe.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0