6 år med dig...

Min underbara man, min partner, min bästa vän, min stora kärlek. Om du bara visste vad mycket jag älskar dig! I år så firar vi 6 år tillsammans och dessa år har varit så fina och vi har gjort så mycket härligt tillsammans. Det bästa av allt är vår fina, vackra dotter. Vi har skapat så många fina minnen tillsammans och fler kommer det att bli. Jag är så glad över att jag vågade skriva till dig den där dagen och att du svarade mig. Du har gett mig så mycket som jag aldrig trodde jag skulle få uppleva. Tänk, vi har gjort min drömresa till London och det var fantastiskt! Jag har sedan gymnasiet drömt om att få åka dit och det gjorde vi.

Du är en underbar far till Lily och du avgudar henne liksom hon avgudar dig. Jag ser kärleken mellan er och den är så vacker. Du är så omtänksam, kärleksfull och omhändertagande när det gäller Lily. Jag vet att jag vill ha ett till barn med dig och vetskapen om att du också vill gör mig så glad.

Detta år som har gått har varit så härligt, omtumlande och mysigt. Precis som alla andra par så har vi våra toppar och dalar men vi tar oss igenom dom tillsammans för vi är ett team. Jag ser framemot ett nytt år med dig där vi skapar fina minnen, upplever mer kärlek, upptäcker världen med vår dotter.

Det jag vill säga dig är, Jag älskar dig bortom alla galaxer i hela universum. ❤️Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0