Baka och mys med Lily

Hej på er. På jobbet idag så rullade det på i en bra takt, många trevliga kunder. Började med att plocka upp varor i 2 timmar och sen stod jag i kassan resten av arbetspasset. Fick testa att göra retur också och det var kul men jag behöver lite extra hjälp ännu med det. En gammal klasskompis från min gymnasietid i Torsby har börjat i butiken också. Så det blir en del prat om gamla tider. 😂 Efter jobbet så åkte jag till förskolan och hämta Lily. Hon blev så glad när hon såg mig och gladare blev hon när hon fick sitt favoritgosedjur Ugglis. De satt och åt lunch när jag kom och som vanligt så mumsar hon och ser så glad ut. Pedagogerna säger för varje gång att hon är så matglad och vill äta allt de ger henne. 
När vi gick till bilen (ja just nu tar jag bilen, ska börja cykla igen) så hittade hon 2 kottar hon skulle ta med sig. Hon tog med sig en kotte i går så nu har hon en samling kottar i bilen. 😂 

Hon somnade snabbt, innan vi ens hade börjat åka i princip, så jag åkte runt lite innan vi åkte hem för att få tiden att gå lite. Väl hemma så sprang jag upp med våra saker och sen parkerade jag bilen och hon fick sova klart. När hon vaknade sen så var hon lite tjurig först men blev på gladare humör efter en stund. Jag förberedde i köket så vi kunde baka. Jag plockade fram hennes förkläde och hon blev så taggad för att baka. Hon älskar att få vara med och pyssla. Sen fick hon ju smaka och oj vad gott! Vi lyssnade på musik, sjöng och dansade. 

Jag fixade middag åt oss och plocka undan efter allt, diskade och gjorde i ordning. Bytte blöja på henne och sen myste vi i soffan tills pappa kom hem. När han kom hem så la jag mig en timme och vilade. Jag har ju lovat mig själv att jag ska lyssna på min kropp och vila när den säger att jag ska vila. När jag vaknade så var det dax för kvällsmat och Bolibompa.

Nu sover hon och hon vill fortfarande somna i vagnen så Tobias ska snart lägga över henne i sängen. Jag har hängt tvätten och plockat i ordning det sista inför kvällen. Vi ska se på tv och mysa sen. Hoppas att ni har haft en bra dag. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0