Fredagsmys

Hej på er. Igår orkade jag inte skriva då jag var så trött och när jag skulle gå och lägga mig så upptäcker jag att Lily har bajsat i sömnen och inte reagerat. När vi tar upp henne för att byta så ser vi att det är högt upp på ryggen så vi fick ställa henne i duschen. Stackars pluttan, hon sover så gott och vi måste väcka henne så.


I alla fall så startade vi dagen igår med jobb och förskola. Lily hade busat och lekt på förskolan och hon blev så glad när jag kom för att hämta henne. Hon sov sin timme och sen så kom Tobias hem och vi fixade middag, det blev hamburgare. Lily tyckte det var supergott och jag med. Efter middagen så tog vi alla en dusch vilket var skönt. Sen kollade vi på Röjar Ralf och myste med lite gott att äta. Lily trivdes verkligen med lite filmmys och lite snacks.

Sen började vi inför kvällen och det blev Bolibompa och välling. När Lily väl somnade sen så kollade vi på Hobbit Femhäraslaget. Dock blev jag så sjukt trött så vi såg inte färdigt filmen, vilket var tur eftersom hon hade bajsat. När vi hade fixat färdigt så la jag mig i sängen med Lily och Tobias plockade rätt över allt. Men Lily kunde inte somna om innan pappa kom och la sig. När han kom och började sjunga för henne så kröp hon ihop i min famn och höll pappa i handen samtidigt som han sjöng. Då kände jag hur hon slappnade av och somnade gott. Sen fick hon sova i vår säng hela natten och vad hon och jag har sovit gott, Tobias har sovit lite sämre pga andra orsaker. 


Sen idag så vaknade jag av att någon sitter och tittar på mig när jag sover. Då är det Lily som vill att jag ska vakna. 😂 Sen vill hon att pappa ska vakna så hon lägger Ugglis hos honom. Nu myser vi i vardagsrummet efter frukosten.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0