Laddat batterierna idag med solsken och bra musik

Hej på er. Idag är vi trötta allihopa, jag och Tobias la oss strax efter klockan nio igår kväll. Men idag hade vi inte så mycket på agendan som tur var. Jag gjorde lite restmat, fixade lite här hemma och så var vi ut på morgonen och gungade. Lily tyckte det var så roligt att få gunga och hon trivdes verkligen. Sen ville hon springa runt lite ute på gården. Vi myste en stund i soffan och sen fixade vi lunch.

Efter lunchen tog jag och Lily en långpromenad och Tobias fixade med lite saker här hemma och bytte från vinterdäck till sommardäck på cykeln. Det var så härligt med solen och vårvärmen, bra musik i öronen och jag kände hur allt bara fylldes på med positiv energi. På eftermiddagen så gjorde vi våfflor och det var supergott tyckte Lily. Hon ville vara med och hjälpa till så hon fick hjälpa mig med smeten men blev superarg när hon inte fick vara med när pappa skulle grädda våfflorna. Dock blev det bättre när hon fick sitta vid bordet, se på Emil i Lönneberga och titta på pappa på håll. Efter maten så duschade vi och sen kollade jag och Lily på Mamma Mia och hon satt som klistrad. Har nog aldrig sett henne så intresserad innan, men det är ju bra musik också.

Nu sover Lily för natten och vi ska se något på tv, vet inte vad än bara. Jag är fortfarande trött. Hoppas att ni har haft en fin dag, min dag har varit härlig. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0