Lily pratar

Hej. Idag så vaknade jag av att Lily står i sin säng och tittar på oss när vi sover. Och när hon märker att jag vaknar till så blir hon alldeles busig och kastar alla sina gosedjur hon har i sängen till mig, för att sen busa i vår säng. När pappa vaknar så frågar jag Lily om hon är vår busunge och då svarar hon med ett klart och tydligt JA. 😂 Så härligt att höra henne. 😍 Sen gick vi upp för dagen och fixade frukost. Vi myste och lekte lite i vardagsrummet och sen så provade vi bältet i en vagn som vi lånar av farmor för att ha på förskolan för de dagar som hon går längre och behöver vila. Då hade hon inte så mycket ytterkläder på sig eftersom vi var bara till vårt cykelförråd. Så vi var aldrig ute på det sättet men stackarn hon ville vara ute en stund. Så vi bytte kläder på henne och vad nöjd hon blev sen.

När de hade varit ute så fick hon lunch och vi bytte till andra kläder. Jag och Lily hade lika tröja och sen svarta byxor och när hon såg det så kom hon till mig och villa ha håret uppsatt. Vill ju vara som mamma. 😍 Lily och jag gick till farmor så hon fick sin vila och Tobias tog bilen. När vi var där så kom Tobias kusin Cecilia dit, hon bor inte här i Sverige och vi har inte träffat henne på 3 år. Lily fick en present från Cecilia och det var en bok, Lily var lite avvaktande först men inte så konstigt då hon var nyvaken också.


När maten kom på bordet så blev Lily mer som vanligt och år med god aptit. Hon ville även ha mat från min tallrik. Sen blev det lite fika och prat. Dax att åka hem och Lily är så trött. När vi åt kvällsmat så tänder Tobias taklampan ovanför köksbordet och då tittar Lily upp på lampan och ser förtjust ut och utbrister WOW!  😍 


Nu sover vår älskade busunge. 😍 Vi ska snart se på tv och vila. Jag har fått min mens idag och har haft det jobbigt med mensvärk och grejer. Sen är jag så trött igen, fattar inte varför jag är så trött hela tiden. Nåja, en härlig dag trots allt. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0