Livskvalite

I dessa tider med all teknik, alla skärmar, stress och Corona så börjar jag tänka på livskvalite. Vi skärmar av oss med mobiler, datorer, sociala medier och matas nu dagligen med uppdateringar om Corona. Vi ska hela tiden vara tillgängliga via e-post, Instagram, Facebook, Snapchat, Twitter. Man sitter och jämför sina liv med någon okänd person som lägger upp fina bilder på Instagram.

Vad är då livskvalite för mig? Jo, att sitta med dottern och mys, att leka med dottern, ta en promenad i strålande solsken, picknick i vår vackra natur, ligga och kramas med min man, äta en god hemlagad middag med familjen, baka något gott till helgen som familjemys, ett samtal från min underbara mamma. Lyssna på musik och bara flamsa loss tillsammans med Lily, måla och rita, ta en en skön dusch och sen måla naglarna. Bara att ligga på soffan och se på sin favoritserie. Det finns så mycket att göra i dessa tider och det är så viktigt att ta vara på dessa stunder.

Man vet aldrig när det kan inträffa och vi lever alla på lånad tid vilket gör att vi måste göra det bästa av situationen. Ibland får man deppa ihop och tycka allt är skit men sen måste man rycka upp sig och kämpa. Ta vara på tiden som man har med varandra och njut av livet. Carpe Diem som de säger, fånga dagen. Jag försöker varje dag att fånga den och leva livet även om det är jobbigt. 

Så mina ord till dig som läser, njut av varje ögonblick. Våga vara den du är och låt ingen trycka ner dig! ❤️Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0