Min älskade flicka!

Idag blir du 19 månader, tiden går så himla fort! Nu går du på förskolan och du trivs verkligen där. Du älskar att få göra dig i ordning på morgonen för att åka till förskolan, du älskar när jag kommer och hämtar dig vid lunch. Det är så härligt att se dig sitta där med dina kamrater vid lunchtid och ni äter. Sedan du började på förskolan så har du verkligen utvecklats på många plan. Du är mer självständig nu än innan, du pratar lite med tecken och du försöker prata. Som i söndags så frågade jag dig om du var vår busunge och då svarade du med ett klart och tydligt JA, sen på kvällen när vi tände lampan ovanför köksbordet så sa du WOW. Så himla härligt när du uttrycker dig. 😍 

Något som du tycker om så är det att krypa upp i soffan och se på film och mysa. Du vill gärna ha filt och gosedjur med. Du har nu tagit en favorit bland dina gosedjur och det är Ugglis. Hon ska vara med överallt i princip och här om dagen så ville du sova med alla gosedjur i vagnen. Så det var bara att bädda in dig, sen sov du gott i 2 timmar. Du borstar tänderna på Ugglis, hon går på pottan när du är på toan, ja Ugglis är med överallt som sagt. Du tycker om att vara med och baka och laga mat. Det är så himla underbart att se dig när du får vara delaktig och den upptäckarglädjen som du har är så fantastisk.

Haha, på förskolan igår så grät några av dina kamrater och då satte du fingret mot din mun och sa "Sch" som att du ville att de skulle vara tysta. Sen ikväll när jag fick säga till dig på skarpen för att du pillade för mycket vid tv:n så satte du händerna för öronen. 😂 Ja min älskade dotter, du hittar på massa tokigheter och jag älskar det. 

Du är bara bäst! Älskar dig min fina underbara Lily! ❤️


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0