Vårkänslor

Hej på er. När vi vaknade idag så började dagen med att Lily var totalt superledsen och hade panikgråt. Inget hjälpte och det var en kamp att byta blöjan som det var bajs i. Efter många kramar och pussar så lugnade hon ner sig och vi åt frukost. Sen myste jag och Lily en stund och jag fixade i ordning för dagen. Kokade grönsaker, fixade skötväskan så den va redo när vi skulle ut, bäddade sängen och fixade. Dax för lunch och både jag och Lily var hungriga. Blev lite rester ur frysen idag så man inte behöver slänga. Gjorde oss i ordning för att gå ut och gå till stan.


Hon somnade snabbt på promenaden in till stan och sov jättegott, tyvärr vaknade hon av hostan. Vi gick till Mitt i city och väntade på Tobias. Där träffade vi min kompis Malin som höll oss sällskap. Kul att träffa henne, det är inte allt för ofta trots att vi bor i samma stad. När Tobias kom så köpte vi lite pysselsaker på Panduro. Ska börja påskpyssla med Lily tänkte jag eller ja pyssla överhuvudtaget med henne. I alla fall så var det medlemspris på färgen och penslarna. 


Det var så härligt väder idag och jag fick vårfeelings. Helt underbart när solen tittade fram och man kunde njuta. Man känner sig så mycket piggare och gladare. Ja, nu sover hon för natten och vi ska fixa inför morgondagen så vi inte behöver stressa något. Alltid bra att förbereda och så. Ha nu en fin måndagskväll.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0