1 år och 9 månader

Tiden går verkligen fort, jag hinner inte riktigt med. Du växer så det knakar och du utvecklas i rasande fart. Men varje sekund, minut och timme med dig är en gåva! När jag vaknar varje morgon och får se dig så tänker jag, vad jag älskar dig! Varje kväll när jag går och lägger mig så står jag en stund och tittar på dig när du sover och tänker min fina, underbara älskling!

Det senaste så har du börjat uttrycka dig med vad du vill, hur du vill ha saker och ting, du är väldigt hjälpsam, vill vara med överallt. Du har fått favoritprogram, hittat dina favoritgosedjur, du älskar att baka och äta. Du vill vara som mig på många sätt, du vill ha en handväska, likadan keps som mig, du vill ha håret uppsatt som mig ibland. Du trivs verkligen på förskolan och du skapar din identitet mer och mer. Fröknarna är så glada i dig och du är hjälpsam även på förskolan. Du har även börjat tycka om kläder och när jag tar på dig fina kläder så ser man verkligen att du känner dig fin. Men samtidigt så älskar du myskläder precis som jag. Inte nog med det, du går oftare på toaletten och gör mindre i blöjan. Man ser på dig att du känner dig stolt när du sitter där på toaletten.

I helgen så träffade vi din kusin och du visade sådan glädje och kärlek till goa Melvin. Du visar samma kärlek, respekt och glädje till din moster Sofie och det är så vackert att se. Trots att du är så liten så är du så klok redan. Du utforskar allt som går och du trivs när vi gör våra utflykter i skogen. Du tycker om att gå runt i skogen och upptäcka världen. Du har även börjat gå ner i trappan själv med stöttning såklart och med dig så har jag själv utvecklat förmågor och förbättrat mig själv. Vi har ju också minskat ner din sovtid på dagen och vissa dagar sover du längre men det beror på att du är så aktiv och busig.

Nu har vi planerat att du ska få ett eget rum och vi har börjat ordna med det. Jag tror du kommer trivas bra i ditt rum sen och det ska bli så roligt att få göra fint åt dig. 😍 Men det är ett stort projekt men det är värt allt slit för du är våran älskling.

Älskar dig min underbara Lily!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0