Cykeltur och mors dag

Igår så tog jag och Lily en cykeltur in till stan, Tobias hade lämnat sin cykel på jobbet. Vi var i museets park en stund och lekte och busade. Vi gungade i en kompisgunga och det var riktigt roligt, även jag tyckte om det. Sen träffade vi på lite bekanta. Vi cyklade sen iväg och fixade det som behövdes från några butiker. På vägen hem så somnade Lily i vagnen.

Dock bestämde vi oss för att cykla till farmor och bonusfarfar. Vi hade redan bestämt att vi skulle dit men istället för att krångla med Lily ur cykelvagnen och in i den kokheta bilen så tog vi cyklarna. Vi hämtade saker här hemma först och lämnade det vi hade handlat. När vi kom fram till farmor så var Lily lite avvaktande men sen blev det lek och bus. Hon ville vara med och hjälpa till med att vattna trädgårdslandet, pyssla med gatukritor och utforska allt som gick. Hon blev nyfiken när Birgit klippet Tobias's hår så vi gjorde i ordning så Lily fick sin lugg klippt. Hon ville ju göra som pappa. 😍 Sen blev det god mat och efterrätt. Lily åt med god aptit och njöt av maten. Vi satt ute i det fina vädret, dock blev det svalt då och då men det gick bra. Sen plockade vi rätt och gjorde oss klara för att cykla hem. Väl hemma så blev det dusch för oss alla vilket var behövligt efter en busdag.

Idag så sov Lily länge och Tobias gick upp och stekte pannkakor och fixade nybakat bröd till frukost. Jag själv vaknade tidigt men låg i sängen och drog mig. Jag fick en påse Lindt Lindor och en trisslott, vann inget på trisslotten. Jag har fått en bok med Harry Potter på engelska tidigare i morsdags present. Sen fixade vi ordning här hemma och jag gjorde vit chokladmousse till kladdkakan vi bakade igår. När allt var klart så packade vi bilen och åkte till mormor, morfar och moster Sofie. Där var moster Carola också och det blev god mat, fika och massa bus. Lily härjade som vanligt och var med morfar på promenad i trädgården. Myste med moster Carola och gav moster Sofie leksaker. Det var så härligt väder och Lily lekte så hon var sjöblöt av svett och var alldeles rosig om kinderna.

Haft en helt fantastisk helg med härligt väder och mycket härligt sällskap. Att vara ute tycker Lily är roligt och jag älskar att få vara ute med henne. Det är så kul att få upptäcka och utforska världen med henne, se lite genom hennes ögon så att säga. Bjuder nu på lite bilder. 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0