Min älskade lilla flicka!

Du har blivit så stor! Det händer saker nu som kommer förändra mycket för oss alla. Vi har tagit bort ena spjälsidan på sängen och du verkar sova bättre nu. Vi ser tecken på att du snart är redo för en växasäng och du är så självständig. Idag tappade vi bort nappen och du grät inte särskilt mycket, visst du fick en annan napp men du brydde dig inte så mycket om den. Jag ser det som ett tecken på att försöka sluta med napp på dagarna och så får du nappen vid enstaka tillfällen och sen för att sluta med den helt. Vissa mornar när vi har lämnat på förskolan så har medvetet valt att ta bort nappen för att vara utan den hela din vistelse på förskolan.

Men jag ser också en vis osäkerhet hos dig som jag inte har sett innan. Jag vet varför och att det är vanligt, i takt med att kroppen växer så upplever du att du blir ostabil och vågar inte riktigt klättra ner från vår säng, vågar inte riktigt stå på den stora pallen i köket mm. Men jag vet att det är fullständigt normalt för det blir mycket att hålla reda på när man växer. Annars är du ditt självsäkra jag som älskar att upptäcka världen och hålla igång. Du har börjat dansa mycket och så fort vi slår på lite musik så börjar du. Du till och med visar med ditt kroppsspråk vad du vill lyssna på. Du har även börjat att dricka ur mugg/glas utan piplocket, fortfarande svårt men med lite träning så kommer du snart klar det. 

I varje fall så har vi börjat att ordna ett eget rum till dig. Det är så mycket jobb men det är kul och få fixa. Du har blivit så självständig och jag ser verkligen en stolt kvinna i dig redan. Men du är också hjälpsam och omtänksam. Du vill gärna hjälpa till med allt mer eller mindre och du är envis.

Men fasen, vad jag älskar dig!! Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0