Ännu en fullspäckad dag!

Ja, ännu en dag som har varit fullt ös medvetslös! Jag gick upp 5:30 men fick smyga för Lily hade kommit in till oss tidigare under natten. När jag gick till jobbet så hade Tobias vaknat men Lily sov fortfarande. 


På jobbet rullade det på i en bra takt. När jag slutade för dagen så kom Tobias och Lily dit. När vi gick på julavdelningen så satt Lily och sa WOW ända tills vi hade gått förbi helt. 😂 Hon verkar älska jul precis som jag och det ska bli så kul att få julpynta i hennes rum. 🤩 När vi var inne på Willys och stod vid mjölken så pekade Lily på en förpackning och sa Mju. Och svarade att Ja det är mjölk. Då pekade hon på yoghurt och sa Guj guj, återigen svarade jag ja det är yoghurt. Så det har kommit nya ord. 😄 Så Mju betyder mjölk och Guj guj betyder Yoghurt. ☺️ När vi hade lämnat varorna hos svärfar (handlar år honom) så åkte vi hem. Men Tobias skulle åka till jobbet och jag och Lily åkte till Bergvik för att köpa nya skor till henne.


Väl framme på Bergvik så åt vi mat på MAX först. Lily var så taggad och åt med god aptit. Hon myste verkligen att få vara ute med mig. Sen gick vi och köpte nya vinterskor och strumpor och lite annat. Efter det så gick vi på toaletten. I familjerummet så finns det en stor toaletten och där inne så finns det en liten toa och en normalstor toa med ett litet handfat och ett normalstort handfat. Jag börjar knäppa upp mina byxor för att sätta mig och kissa men Lily protesterar vilt! Visar för mig klart och tydligt att hon har bråttom på toa. Så jag fick knäppa mina byxor och hjälpa henne först. Hon är så duktig på att säga till verkligen. I alla fall så hjälpte jag henne och när hon satt där på toaletten så kände hon lite osäker först. Men sen hittade hon balansen och kunde sitta helt själv. 😄


Sen fick hon leka lite i lekhörnan och jag vilade en stund. Gick sen till bilen och åkte hem. Väl hemma så kollade vi på film i dubbelsängen och vilade. Sen var det dags för att börja med kvällsbestyren. Nu sover hon gott och jag myser till tv:n innan Tobias kommer hem. En dag med massa kärlek och glädje. Jag älskar verkligen denna goa unge! Hon bjuder verkligen på skratt och hon ger så mycket kärlek. 


Bjuder på lite bilder.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0