Nya möjligheter och utmaningar

Hej på er!

Igår började jag med ett gammalt intresse igen. Jag var iväg och sköt pilbåge. 😄 Till att börja med så har jag inte slutat med handarbete men med Corona så är träffen inställd tills vidare och jag behöver en aktivitet där jag är själv. Där jag inte är hemma. Det var så himla kul att komma till hallen igen men lite nervöst. Jag hade glömt hur man skulle sätta ihop bågen men fick god hjälp. När det var dax att börja skjuta så de första pilarna kändes kan jag säga. Gjorde lite ont i mina muskler och sen satt pilarna högt upp i butten. Så jag fick justera siktet tills jag kom rätt.


Tränaren sa att jag hade en bra och fokuserad skjutstil och jag hittade flowet rätt snabbt. Han tyckte också att jag var avslappnad och lugn, jag kan säga att jag stressade förr när jag sköt. Så jag tror att Lily har lärt mig tålamod och fokus. Jag har liksom blivit lugnare sen hon kom på många plan, jag känner mig inte alls lika uppvarvad längre. Jag känner mig mer harmonisk.


Dock inte bara det! Här om dagen när jag var på väg från frisören så för jag ett meddelande från en partikamrat och i meddelandet står det att jag är nominerad som ersättare i kultur och fritidsnämnden här i Karlstad. 🤩 Jag känner bara wow! Jag! Så jäkla häftigt!!! Känns så himla bra att kunna påverka och utveckla framtiden på olika sätt. Jag menar, man sitter allt för ofta framför nyheterna och klagar på hur det är i Sverige men man gör inget att förbättra. Engagera dig i politiken även om det är på kommunal nivå, du behöver inte kunna så mycket egentligen för att göra din röst hörd. Engagera dig i facket för att få till en förändring på arbetsplatsen, och inte ens där behöver du kunna så mycket. Man lär sig allt eftersom. Men vill du få till en förändring så gör något åt saken. 😊


Nu är det en ny dag och nya möjligheter. Usch det var kallt nu på morgonen när jag gick till jobbet. Winter is coming!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0