En fantastisk dag!

Idag har det varit en fantastisk dag! Lite drygt att gå upp i morse men när jag väl kom upp så gick det bra. Och Lily hade sovit i sin säng hela natten så vi kunde sträcka ut oss i vår säng. Men när vi skulle iväg så hände det en rolig sak. Vi var så röriga idag och vi går ut i trapphuset men Lily vägrar röra sig ur fläcken. Hon står stilla och försöker tala om något för oss. Till slut kommer hon motvilligt ut i trapphuset men ser verkligen fundersam ut och lite sur. Då inser jag vad Lily försöker säga, mitt i all förvirring så har vi glömt hennes skor. När hon sen får på sig dom så är hon nöjd och jag lättad.


Väl på jobbet så är det bara att köra igång. Sen fick vi fika och massa gott att äta. Dagen gick fort och bla för att det var kunder hela tiden eftersom det är barnbidrag och pensionen idag. Efter jobbet så åker jag iväg och hämtar en glad Lily som fått håret uppsatt av sina fröknarna. Hon var så fin. 🥰 Vi byter om och åker iväg. Väl hemma så bär jag upp sakerna och sen sätter Lily i vagnen och hastar iväg till bussen. Vi gav oss in till city och träffade på min gode vän Anna som flyttade härifrån till Skellefteå förra året. Vi träffade även Louise och Lollo. Vi åt mat i mitt i city, lekte i museets park och var till biblioteket. Lily hade jättekul och det var så mysigt att umgås med min flicka och mina vänner.


Väl hemma så byter vi om, Lily leker en stund och sen är det dax för kvällen. Tobias tog hand om allt. Han gav Lily kvällsmat, duschade henne (hon var så skitig efter dagen) och nattade henne. Jag gick och la mig en stund och vilade, somnade till en stund vilket var skönt. Sen kollade jag och Tobias på Toy story 4 och myste till det med lite lösgodis och tända ljus. Nu ligger jag i sängen och ska snart sova, är fortfarande trött.


Hoppas att ni har haft det bra idag.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0