Lilys första biobesök

Hej på er! Idag var det en speciell dag, Lily fick göra sitt första biobesök. Vi skulle ha gått tidigare men då blev vi sjuka istället. Började dagen med mys i alla fall och sovmorgon. Jag sov som en stock och Tobias sa att han hade försökt väcka mig men både jag och Lily som låg hos oss snarka som tusan. 😂 Sen så vaknade jag och Lily hade kissat genom blöjan så det var bara att krångla. Åt frukost och jag orkade inte äta något alls men höll de andra sällskap. Sen plockade vi med tvätten och satte oss i soffan efter det. Kollade på lite tv och Lily lekte, läste lite i en bok och pysslade. Sen var det dax att göra sig iordning.


Lily fick lunch och jag sminkade mig. Sen när Tobias gjorde iordning Lily så frågade jag Lily om jag skulle fixa håret på henne och hon log med hela ansiktet och pekade på sitt hår. 😄 Hon blev så glad för att jag fixade håret. Sen gick vi in till city så hon fick sova en stund innan filmen. När vi kom fram så fick vi vänta en stund och när vi åkte hissen ner till salongerna så skrattade hon då det är glasrutor på hissen och det var kul att se ut samtidigt som man åkte, Lily var lite otålig och när vi väl kom in så var hon så nyfiken. Men när reklamfilm kom så blev hon fundersam och nyfiken. Satt stilla och när filmen började så blev hon som förtrollad. 😍 Satt helt stilla och kollade hela filmen, fick lite snacks i form av havrefras. När hon ville ha något att dricka så tog hon sin flaska med vatten. Ögonen stod stilla på henne, hon skrattade när det var roligt, hon satt och myste verkligen.


Efter filmen så gick vi hem. Hon var så glad men trött. Väl hemma så mötte pappa oss och vilken glädje för Lily. Hon bara skrattade och sprang emot honom. Vi gick på toa, tvättade händerna och bytte om till myskläder. Sen fixade vi mat till oss alla. Sen fick jag lite fotmassage av Tobias och då ville Lily vara med också och massera. 🤩 Efter det så cyklade Tobias i väg för att se på en biofilm. Jag och Lily kollade på Frölunda matchen som gick på tv 4 samtidigt som hon byggde med Duplo.


Nu ligger hon för natten men sover inte än och jag ska se på 2 avsnitt av Hem till gården (missade två avsnitt denna veckan) och sen Hela Sverige bakar (som jag också missade). Hoppas att ni har haft en fin dag. Min dag har varit härlig med mycket kärlek och glädje. 🥰

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0