Några timmar för mig själv

Hej på er. Idag har jag några timmar för mig själv och gick på stan. Började dagen med att mysa i sängen tillsammans med Lily och Tobias. Så skönt att bara få ligga där och dra sig. Sen fixade vi frukost och satte oss efter det i soffan och kollade på tv. När klockan var runt 9 tiden så började jag göra mig i ordning.


Väl nere på stan så gick jag direkt till handarbetsbutiken och kollade. Handarbetesträffen är ju inställd tills vidare och varit det sen slutet av februari, så man har ju inte träffat några av dem direkt. Så nu passade jag på att säga hej till hon som har butiken. Sen gick jag till Waynes Coffee och fikade. Åt en sådan god kladdkaka och drack varm choklad. Satt där och läste en stund och sen ringde svägerskan Therese så vi pratade lite. Gick runt på stan och kollade i lite butiker. Hittade mycket fint på rean men allt var i fel storlek tyvärr. I mitt i city gallerian träffade jag på en vän som jag tjötade med en stund. Och när jag sen går in på Kappahl så hittar jag en fin enkel klänning på rean. Provar den och älskar den! Så den fick det bli. Ska gå till bussen när jag träffar ytterligare en vän som jag byter ett par snabba ord med.


När jag kommer hem så är Tobias och Lily fortfarande ute. När Lily får syn på mig så kan inte hennes små ben bära henne för nog. 😂 Benen gick som små trumpinnar och hon kastade sig i min famn. Vi gick in, bytte om och tvättade händerna. Vi började med middagen som blev Enchiladas men det var inget som Lily tyckte var gott. Så hon fick annan mat. Efter maten så gick Lily och jag för att kolla på film. När Tobias gjorde oss sällskap så somnade jag en stund, när jag vaknade så satt Lily i sitt rum med Tobias och byggde med Duplo. Sen började vi med kvällsbestyren och jag hängde upp tvätten.


Nu sover Lily gott och vi ska mysa till det med film. Ha en fin lördagskväll.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0