September är här...

Ja vi började månaden med vab och förkylning. Först blev Lily dålig och sen åkte jag och Tobias på det. Så jag blev hemma i princip en vecka från jobbet. Men igår var jag tillbaka på jobbet igen.


Hösten har kommit och idag har det regnat till och från. Jag har jobbat först idag och sen efter jobbet så kom Tobias och Lily till mitt jobb, han jobbar kvällen idag. Vi handlade lite och sen åkte vi hem. Väl hemma så åt jag och Lily middag och lekte en stundoch läste lite i en Babblarna tidning. När klockan var strax före 14:00 så gick vi ut och gick till tandläkaren. Lily fick gå själv en bit men det är inte lätt att hålla reda på en 2 åring som vill upptäcka världen samtidigt som man ska hålla reda på en barnvagn. 😂 Och hoppa i vattenpölar är ju skoj och som tur är så finns regnkläder. Väl framme hos tandläkaren så var jag redan helt slut men hon skulle röja runt även där. Haha, när hon väl fick gå in så ville hon inte. Och inte bara det, jag har frågat henne om vad man gör hos tandläkaren och hon har då gapat stort men inte nu. Nu skulle hon knipa igen den söta lilla munnen. 😂 


Efter besöket så gick vi till affären och där fick hon en ny tidning med Babblarna. Åh så glad hon blev för den. Som vanligt så charmar hon alla som vi möter på. Ingen kan undvika hennes underbara charm. Väl hemma igen så slappade vi en stund och sen var det dax att städa upp alla leksakerna för att sen fixa kvällsmat och duscha. När vi läste godnattsaga så tog hon sin ena bok och kramade den hårt. Vi läser 3-4 böcker varje kväll och ikväll var det den nya tidningen med Babblarna och sen de tre nya böckerna som hon fick igår. Dock hade hon svårt att komma till ro, och hon har haft lite svårt i samband med förkylningen så vi har vagnen uppe. Så efter några försök så fick hon lägga sig i vagnen och efter en stund så.sov hon gott. 


Jag har nu krupit ner i soffan och slöar till tv:n, Tobias kommer snart hem från jobbet. Efter den här dagen där Lily har härjat med mig så är jag helt slut. Men det är så härligt att se henne men det fanns stunder där hon skrämde mig från vettet så jag fick säga till henne ordentligt. Hon var på väg flera gånger att rusa ut bland bilarna. Dock när det kom stora lastbilar som dundrar lite mer så slog hon händerna för ansiktet och sa Ooohhh. Tror att hon uppfattade dem som lite läskiga ändå.


Bjuder på lite bilder.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0