1 månad sedan

Tänk att det har gått 1 månad sedan som du slutade med nappen. Tiden går verkligen fort och du har klarat det jättebra. Ja det har funnits tillfällen där du har bett om den men vi har löst det tillsammans. I början hade du svårt att somna på kvällen men vi ersatte nappen med ett gosedjur. Du var också lite orolig på vila på förskolan men det gick bra, bara du fick din tid för att varva ner.


Du har blivit mer harmonisk och gladare tycker jag i alla fall. Du har börjat utveckla ditt språk mer och nu pratar du på här hemma. Du säger meningar som min mat, åh mat, min mamma, min boll, godnatt, mina bord, mera bok osv. Jag är så stolt över dig och ser verkligen hur det utvecklas. Du har blivit så mycket mer självständig sen du slutade med nappen. Det är så härligt att höra dig prata, höra dig när du provar nya ord. Det är så härligt att se dig utvecklas och bli en egen individ. Ja, det är också tålamodsprövande men samtidigt så härligt.


Vi ska fira detta på något sätt i helgen. Det är ett stort framsteg när man slutar med nappen och jag tycker att du har gjort det jättebra. Du är så himla duktig och jag är galet stolt över dig! Min fina lilla Lily, du är en stor tjej nu. 😍 Bjuder på två bilder, en med napp och en utan, ca 1 månad mellan bilderna.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0