Bakat med Lily

Hej. Idag så kom Lily strax efter 6 och väckte mig för att gå på toa. Sen la vi oss i sängen och myste till barnprogram och drog oss. Efter att ha legat där ett tag så gick vi upp och fixade med frukost och sen körde jag igång en tvätt, Tobias fixade med disken och soporna. Sen var det lek och bus med Lily.


När klockan var närmare halv tolv så åkte Tobias iväg på en aktivitet. Då började Lily och jag att baka banankaka. Åh vad hon trivdes. Hon räknade hur många deciliter mjöl, hon sa hur många ägg vi skulle ha, hon mosade bananer och var med hela vägen. Det är så kul att få baka, pyssla och vara med Lily. Det bästa av allt är väl ändå att slicka ur skålen. 😂 Att få vara med i köket älskar hon, visserligen älskar hon att få hjälpa till med allt. Under tiden som kakan var i ugnen (den skulle vara inne i 1 timme) så satte vi igång en film, På rymmen med Pippi. En favorit här för både mig och Lily. Sen när kakan var färdig så fortsatte vi att kolla på film men mitt i filmen blev Lily hungrig så vi fixade mat. Sen kollade vi färdigt på filmen.


När Tobias kom hem så blev Lily så glad. Hon frågade efter pappa flera gånger, han satte sig och åt och jag gick och la mig en stund. Under tiden så har de lekt, duschat och så. Nu ska jag ta mig en dusch.


Bjuder på lite bilder.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0