Utflykt till Mariebergsskogen

Hej på er.


Idag gjorde vi en utflykt till Mariebergsskogen igen och utforskade naturen, kollade in djuren, lekte och busade. Vi åkte hemifrån ca 9 och då hade packat med mat och grejer. Lily fick göra sin egen Pastasallad med korv som hon och Tobias stekte. Sen fick hon lägga den i sin låda.


När vi kom fram så gick vi längs strandängarna och Lily gick en bit själv men tyckte det var lite läskigt. Sen gick vi upp till Lillskogen och kollade på djur men det blåste så jäkla kallt så även djuren drog sig under tak. Vi gick till lekplatsen och lekte en stund, vi lekte affär, gungade och utforskade. Efter ett tag gick vi ner till de nedre lekplatserna och där klättrade Lily en hel del. Dax för mat, vi gick till bilen tillsammans och hämtade väskorna med mat. Ett toabesök innan maten och när maten dukades upp blev Lily alldeles till sig. Hon åt med god aptit och tyckte verkligen om maten.


Efter maten så gick Lily och jag till djuren igen och Tobias gick till bilen med grejerna. Det blev mera lek och bus för Lily och vi satt en stund i solen och mådde skönt när Lily klättra upp i lekställningen och sen åkte kana ner själv. När vi åkte hem så slocknade Lily väldigt fort men inte undra på det. Vi var ute i 4,5 timme med massa aktivitet. Vi åkte till affären och handla lite som fattades och när vi kom hem blev det mellis. När mellis var över så kröp vi ner i dubbelsängen och kollade på film. Jag somnade och sov väldigt gott.


En fin dag med härlig aktivitet. Bjuder på bilder från dagen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0