Dejt och barnvakt

Igår så hade vi barnvakt hela dagen i princip. Lämnade Lily hos farmor vid 10 men vi åkte inte där ifrån med en gång utan var där en stund. När vi skulle åka så blev hon förtvivlad och sa Vill ha min mamma och grät. Det skar i mitt mammahjärta men vet att det kommer gå bra. Hon har ju varit hos farmor tidigare på dagarna.

När vi kom hem så drog vi ut soffan och dammsög bakom den, fixade med lite tvätt och disk. När det var klart så duschade vi och sen åkte vi till restaurangen. Där åt vi supergod mat och efterrätt. Åkte hem och väl hemma så spelade vi Magic the gathering comander, det blev 2 matcher, första så vann jag och andra så vann han. Sen kollade vi på film och vi såg Scarface från 1983. Den var bra, dock ingen film jag vill se igen. Under filmens gång så fick vi ett sms från svärmor om att Lily hade somnat och hon var inte ledsen eller frågat efter oss. Vi gick och la oss efter filmen och då kom känslorna för mig. Ni som är föräldrar vet vad jag talar om. Den där saknaden, tomheten och längtan. Ändå är det skönt att få ha barnvakt även på natten någon gång ibland.

Nu på morgonen så myste jag och Tobias en stund innan vi gick upp. Men jösses vad jag saknade Lily! När jag gick förbi hennes rum så var det så tomt och tyst. Men jag fick ett sms från hennes farmor om att Lily sov länge och när hon vaknade så verkade hon glad och nöjd. Innan jag åkte för att hämta henne så fixade jag med arbetsförmedlingen och sen åkte till förskolan med saker så Tobias och Lily inte behöver krångla imorgon. Tobias jobbar dagen idag och jag gör kvällen så Lily är ledig från förskolan idag. När jag kom till svärmor för att hämta Lily blev Lily så glad, hon ville hoppa ner från stolen och sa med kärlek i rösten Min mamma! ❤️

Sen blev det bråttom att plocka ihop alla saker för att åka hem. Nu sitter vi och myser till filmen Frost. 🥰















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0