Hejdå juli och hej augusti

1 augusti. Tänk att det redan är 1 augusti idag. Tiden går alldeles för fort men juni och juli månad har haft med sig så mycket spännande aktiviteter.

Jag har ju jobbat mycket vilket är fantastiskt kul och jag trivs verkligen på jobbet. Det som har varit jobbigt är att vara ifrån Lily så mycket när hon och Tobias har varit lediga. På mina lediga dagar så har vi försökt att vara tillsammans så mycket som möjligt men också att jag får vila mycket. Det har varit så fantastiskt väder, vi har gjort så mycket roligt och upptäckte världen tillsammans. Vi har åkt båtbuss (första gången för Lily), åkte Conrad Hök tåget, varit på bio, firat midsommar med mormor och morfar, badat, träffat min moster och morbror. Sen har jag själv testat på att paddla SUP vilket var superkul. Jag har lärt mig så mycket nytt, träffat så många härliga människor och det har varit en fantastisk sommar på alla sätt och vis.

Jag hoppas verkligen att jag får fortsätta på jobbet för jag trivs verkligen bra. Känns lite jobbigt ändå att det redan är 1 augusti. Jag menar, vart tar tiden vägen??!! I alla fall så hoppas jag att vi får en fin månad med mycket kärlek och glädje.









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0