Hösten

Då är hösten här. Ja det är varmt på dagarna och så men det är kyliga dagar emellanåt ändå. Lite tråkigt ändå eftersom jag har jobbat hela sommaren. Ändå så tycker jag att det är mysigt att få tända ljus, dricka en kopp te och bara mysa.

Idag har jag gjort höstfint i köket och Lily var med och hjälpte till. Vi åkte till Ikea där vi köpte nya gardiner, en ny blomma till köket och en ny till hennes rum. Hon fick vara med och bestämma vilka gardiner vi skulle köpa, vilken färg på blomman det skulle vara. Det är så himla mysigt att få gå så med henne och hon säger vad hon tycker. När vi kom hem igen så fixade jag i köket och när man Lily kom ut i köket så sa hon Åhh vad fint. 😍 Sen sa hon att det blev fint i hennes rum med den nya blomman. Då kom jag på en idé, kanske skulle ha en sådan miniblomma som hon köpte till sitt rum på soffbordet. Så vi hämtade den och testade och Lily utbrister jättefint. När Tobias kom hem så visade hon upp köket och sa tada. 🤩

Hon älskar liksom jag att pyssla och göra fint. Hon älskar också att baka precis som jag. Nu när hösten kommer så ska vi också vara ute en del i skogen och prata om djuren och naturen. Vi ska även pyssla med löv och annat skapande, vi ska baka. Här kommer det lite bilder på hur köket blev.







Kommentarer
Postat av: Anonym

Nja hösten är inte här på ett bra tag. Slutet av september. Dock är det lite kyligt i vinden vissa dagar, men det ska vända.

Svar: Jag tycker hösten är här redan även om jag tycker det är tråkigt. Men ja september är mer en höstmånad. Hoppas att du har bättre väder än vad vi har här, här regnar det för fullt.
Anna Hansen

2021-08-14 @ 21:05:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0