Kalas hos mormor och morfar

Igår var vi hos mormor och morfar och där träffade vi alla mostrarna och kusin Melvin men morbror Dennis jobbade. Först åt vi god mat, grillat med massa goda tillbehör till. Och så invigdes den nya grillen också. Det var så himla gott!

Sen var det dax för kalaset och det blev lyckat bortsett från att Sofie mådde riktigt dåligt så hon fick gå undan. Inte lätt när hennes epilepsi, hjärnstammen och mensen krånglar för henne, hon skrattade och grät om vartannat. Hon myste verkligen av att se Lily och Melvin när de busade men ibland blev det för mycket. Tårtan blev superbra och Lily älskade alla presenter. Sen fick hon prova sin cykel lite till men då skulle Melvin vara med och så kom regnet.

Sen fick Evah och Melvin åka hem, vi andra satt på altanen en stund till och Lily lekte och busade för fullt. Sen var det dax för oss också att åka hem. Väl hemma så packa upp det viktigaste och ge Lily lite kvällsmat. Sen läsa de nya böckerna men så skulle Elsa dockan vara med i sängen. Så jag fick förklara för henne att den kan gå sönder men det ville hon inte lyssna på. Så i all hast fick jag knåpa ihop en säng till Elsa med hjälp av en skokartong och en filt. Då kunde Lily säga godnatt och somna gott sen.

En underbar dag med många härliga skratt.

















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0