Lilys första hotellnatt

Hej på er. I lördags så åkte vi till Nora där svägerskan Therese bor med sin familj. De hade dop för sitt senaste tillskott, Benjamin. Resan dit gick bättre än förra året och när vi kom fram så var vi hem till Therese och sen så gick vi och åt mat. Efter maten så gick vi till bilen och hämtade våra saker och checkade in på hotellet. Vi myste lite i sängen innan vi vi bytte om till finkläder. Hon var så taggad på att vi skulle byta om.
 
När vi kom till församlingshemmet så hittade Lily kusin Axel att leka med. De blev oskiljaktiga i princip och lekte för fullt under dopet också. 😂 Jag försökte förgäves att få Lily att kolla lite på dopet i alla fall. Men nej, leka med Axel var roligare. Axel hittade en slöja med en krona till bland barnens kyrka (en barndel i kyrkan) som han satte på Lilys huvud. Efter dopet var det fika med kakor, smörgåstårta, vanlig tårta och massa gott. Haha, Lily, Axel och en pojk till sprang runt och snattade kakor. 😂 Så till slut fick vi stoppa dem. Men när pojken stod vid brödet så sa Lily väldigt bestämt Nej! 😂 När allt var slut så gick vi på en kort promenad och sen in på hotellet. Där fick Lily lite mellis och sen gjorde vi kvällstoaletten och tog natten. Lily somnade strax före 21 och sov bra hela natten och vi fick väcka henne på morgonen.
 
Vi myste i sängen till tv, jag tog en dusch innan frukost. Men när vi kom till frukosten så blev Lily misstänksam och ville inte gå in alls. Så vi fick köra Greta Gris på Youtube via mobilen. Frukosten var okej, äggröra var en besvikelse för den var typ kylskåpskall. Efter frukost så gick vi upp på rummet igen, gjorde oss iordning för dagen och packade färdigt allt. Sen gick vi och packade in allt i bilen och där efter hem till Therese. Axel och Robin kom ut så lekte vi ute en stund, gick och tog en glass. Är man i Nora så är glass ett måste! 😋 Gick sen tillbaka och Lily och Axel lekte för fullt, mys med Benjamin och bara lugnt. När klockan var 13:00 så bestämde vi oss för att det var dax att åka.
 
Lily var så trött, hade svårt att varva ner så jag fick sätta igång plattan med något program. Hon somnade rätt snabbt sen och sov hela vägen till Karlskoga där vi åt mat på MAX. Hon var verkligen hungrig och åt upp all sin mat med god aptit. Jag var också hungrig och hade en rejäl huvudvärk. Väl hemma så packade vi upp allt och fixade i ordning. Lily fick duscha och göra våra vanliga rutiner som vi har på söndagar. Nattningen gick bra och hon kunde somna rätt så lätt ändå. Men det har ju varit en riktigt aktiv helg för henne.
 
Här kommer det lite bilder.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0