Vår bröllopsdag

För 4 år sedan så gifte vi oss. Det var en fantastisk dag som vi firade med se allra bästa människorna. Att få bli din fru var det bästa av allt. 🥰 Jag vaknade tidigt, hade inte sovit så bra. Så spänd och förväntansfull men också väldigt fokuserad.

Jag sov hos mina föräldrar och när jag kom upp så var pappa och min stora syster i full gång att fixa med frukost. Sen packade jag ihop allt och fixade i ordning min packning och lastade in i bilen. Åkte till min frisör i Karlstad där jag fick håret fixat. Sen åkte jag till gallerian Duvan och gick in på Body shop och blev sminkad. När det var klart så åkte jag hem, parkerade bilen och blev upphämtad av syrran. Vi åkte till kyrka och gick in i församlingshemmet och där bytte jag om och fixa med det sista. När själva vigseln skulle börja så var jag så nervös och hade migrän.

Nu är det 4 år sen som jag fick säga ja till dig och jag trodde inte att det var möjligt att älska dig ännu mer, men för varje dag som går så älskar jag dig mer och mer. Vi fick en fantastisk dag och några månader senare så blev vi gravida. Vi fick en fantastisk dotter och jag älskar vår lilla familj. ❤️

Det jag vill säga är Grattis på vår bröllopsdag och jag älskar dig mer än någonsin! ❤️



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0