Julmarknad med Lily

Igår var det julmarknad i Mariebergsskogen och det fanns massor av spännande aktiviteter. Lily vaknade ju tidigt såklart men vi startade med mys i sängen. Sen blev det frukost och så kollade vi på julkalendern. Där efter var det dax att göra sig iordning och Tobias tog hand om disken.

Vi kom iväg och Lily var så taggad. När vi kom in så letade vi upp ponnyridningen direkt och åh vad Lily älskade det! Hon pratade om det resten av dagen sen. Hon vill rida mer men vi har inte ekonomisk möjlighet än och hon kan inte hålla sig kvar själv än så vi får passa på när det finns såna här tillfällen. Sen gick vi uppåt i parken och där kunde man åka häst och vagn så det gjorde vi. Vilken upplevelse, nu har jag visserligen gjort det tidigare i Tomteland för väldigt längesen men att se Lilys förtjusning var så underbart! 🥰 Sen blev det lite lek i lekparken innan vi gick till tomten. Där vann vi ett paket i lotteriet och Lily blev så glad men blyg. Tog en liten promenad och så köpte vi strumpor till mig och Lily. Tog lite fika också och så köpte vi marknadsgodis.

Vi gav oss iväg till Bergvik köpcenter och vi hann knappt ut från parkeringen på Mariebergsskogen så sov Lily helt utmattad. På Bergvik åt vi mat och handlade lite saker som behövdes. Och Lily hade hur kul som helst. Bäst av allt var ponnyridningen. Hela nattningen pratade hon om det. 🤣 En fantastisk dag med andra ord med en riktigt vinter.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0