VĂ„r stora tjej! đŸ„°

För 1 mÄnad sen sÄ bestÀmde du dig för att sluta med nattblöja. Det beslutet tog du helt sjÀlv och sa till pappa Nej ingen blöja. Ingen olycka Àn sÄ lÀnge och det gÄr hur bra som helst. Dock var det en kvÀll som du kÀnde dig orolig och bad pappa om en blöja. Men nÀr jag kom hem sÄ var du fortfarande vaken och valde dÄ att ta bort blöjan.

SÄ vi har bara kört pÄ, hon har inte begÀrt blöjan en enda gÄng och vaknar torr varje morgon. Men sÄ en morgon sÄ vaknar hon i ren panik och dÄ hade hon kissat. Hon skÀmdes stackarn, sÄ jag pratade med henne och sa att det gör inget alls och att olyckor hÀnder. Hon ska absolut inte skÀmmas och att hon Àr jÀtteduktig ÀndÄ som försöker. Jag kramade om henne lÀnge, berömde henne och sa att jag Àlskar henne mest av allt. Jag menar, det Àr första gÄngen som det hÀnde och dÄ hade gÄtt ca 3 veckor sen hon beslutade sig för att sluta med blöja pÄ natten.

Men efter det sĂ„ har det inte hĂ€nt nĂ„gra fler olyckor och hon Ă€r sĂ„ duktig. Hon Ă€r sĂ„ medveten av sig och hon sĂ€ger verkligen till nĂ€r hon behöver kissa. VĂ„r stora tjej! đŸ„°Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0