Åkte skridskor

Igår så började vi dagen med mys i sängen. Låg där och kollade på tv och sen fixade vi frukost. Efter frukosten blev det lite mer tv och mys i soffan när klockan var strax efter 12 så gav vi oss iväg. Vi åkte till Mariebergsviken och där mötte vi upp farmor och Inca.


Jag åkte skridskor för första gången sen grundskolan och det var jättekul. Jag har dock ingen balans och Tobias sa att det är svårare att åka på naturis än på ishallsis. Och eftersom Lily inte har skridskor än och jag inte kan åka själv så gick hon sitta i vagnen och jag hade vagnen som balansstöd. Det gick jättebra och jag hade hur roligt som helst. Lily hade också kul. Men ja det var lite tungt att ha vagnen men det kändes riktigt bra. Men huj vad svettigt det blev och ett riktigt träningspass. Vissa stunder satt Lily och skrattade och efter skridskorna så åkte Lily lite pulka och oj vad kul det var.


Sen efter det så åkte vi hem till farmor för lite umgänge och god mat. Lily lekte för fullt och busade rejält. Efter det så var det dax att åka hem och ta kvällen. När Lily hade somnat så kollade jag och Tobias på Melodifestivalen och myste.


En härlig dag i underbart väder. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0