En mysig dag med mormor och morfar

Igår så åkte jag och Lily till mormor och morfar. Hon var så taggad på att få åka till mormor och morfar älskar hon verkligen. Det är liksom skönt att få komma bort från den tradiga vardagen.


När vi kom fram så gick hon in och sa hej till moster Sofie och mormor. Sen började hon undersöka leksaker och böcker. Hon kröp upp i Sofies säng, drog på sig en filt och läste en bok själv. Sen var det fullt ös på henne. När middagen stod på bordet så åt hon med god aptit, Leverbiff och hemmagjort potatismos. Mums tycker Lily. Efter maten så la hon och moster Carola pussel, hon läste bok med morfar och myste hur mycket som helst.


Vi lyssnade på musik, kollade på Greta Gris och lekte, myste och hade det så underbart! MEN, hon är en riktig busungen. Hon hittade godisskåpet och hämta en oöppnad ask med Romerska bågar. 😂 Vi öppnade den och sa att hon fick 2 bitar och hon tog 2 bitar och sen var hon nöjd. 😍 På kvällen sen satt vi och kollade på Bolibompa tillsammans med moster Sofie, mormor och morfar. Det var så mysigt.


Sen blev det kvällsmat och det var så härligt att sitta där tillsammans och äta, prata och umgås. Efter maten så fick Carola göra iordning Lily för natten och på vägen hem sen så somnade Lily så gott i bilen. Hon snarkade högt. 😂 Vaknade till lite när Tobias bar upp henne från bilen men somnade om så gott i sängen sen. I morse ville hon inte gå ur sängen alls men när vi kom till förskolan så var hon så glad.


Här kommer det lite bilder.




















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0