Ett isigt skogsäventyr

Imorse så kom Lily och väckte mig vid 5 tiden för hon behövde gå på toa. Vi somnade om sen i dubbelsängen och vaknade strax runt 7:30. Så mysigt att få somna om intill henne och Tobias. Vi fixade frukost och sen gjorde vi oss i ordning för att gå ut. Tobias hjälpte oss att förbereda allt.


Lily fick fixa sin egen macka och lägga ner. Hon packade sin väska med det som behövdes med. Sen kom vi iväg och när vi kommer fram så var det mycket is på vissa ställen. Men vi kämpade på. Där det gick bra så fick Lily gå själv. Vilket hon älskade! Men sen blev hon så trött och ville sitta i vagnen. Vi träffade på ett antal hundar, några andra människor som vi bytte artiga ord med, såg några bilar.


Jag fick motion idag men det var kul att vara ute ändå och vad ska man hitta på i dessa tider? Jag menar, vi kan inte åka till badhuset eller till biblioteket. Vi kan inte åka till shoppingcenter eller något annat sånt. Så vi passade på att vara ute i skogen även om det var lite besvärligt. Och sen att se Lilys glädje när vi sätter oss för att äta matsäcken eller hennes glädje när hon får upptäcka världen på sitt sätt det är oslagbart! Det får mig att vilja fortsätta framåt.


Väl hemma så fick vi hjälp upp av Tobias och sen fixade vi middag, trots matsäcken så var Lily och jag hungriga. Sen var det dax för pappa att gå till jobbet och Lily och jag har krupit ner i soffan för att se på film. Blir lite mer lek och bus sen när vi har vilat. 🙂 Här kommer det bilder från vår isiga skogsutflykt.




























Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0