Mys med kusinen

Igår åkte vi en sväng till Munkfors och hälsade på min syster Evah och hennes familj. Det var härligt väder men lite kyligare.


När vi kom dit så fick Lily och Melvin bekanta sig lite och vi kollade runt i rummen, lekte en stund i Melvins rum. Sen fikade vi och efter fikat så gick vi ut på gården. Men Melvin var så trött och behövde sova så jag, Lily och Tobias tog Melvin på en promenad. Han somnade strax efter 30 minuter och sov så gott nästan hela vägen hem. Lily fick leka lite på skolgården och Melvin låg och sov så gott. När vi var tillbaka hos Evah och Dennis så hade Melvin vaknat och vi fixade mat. Lily delade med sig av sina ärtor och det såg så gulligt ut. 😍 Vi andra åt kioskmat och det var gott. Sen lite mer lek och bus. När kvällen kom så blev det lite kvällsmat och pyjamas och sen åkte vi hem.


Väl hemma så vaknade Lily till och var jätteorolig och jag fick krypa ner i sängen hos henne och krama om henne. Och kröp in i min famn och la en hand på mitt ena bröst och gosade in sig. Så somnade hon om. 😍 Sen fixade vi iordning för att se Melodifestivalen och jag var alldeles för trött för att hänga med. När festivalen var slut så gick jag och la mig direkt.


En härlig dag med min syster Evah och hennes familj. Jag passar gärna Melvin fler gånger. Han är så söt och go! 😍












Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0