Lek och bus med bästa kompisen

Idag så kom Lily och väckte mig när klockan var strax efter 6. Vi gick upp på toa och sen kröp vi ner i sängen igen och snozade. Hon la sig så tätt intill pappa och myste rejält. När klockan ringde vid 7 så blev hon hur pigg som helst och började busa. Men innan vi gick upp helt så blev det pusskalas. 😂 Hon var givmild idag och ville pussas hela tiden och kramas. Det skulle gnuggas näsa också. Så en mysig start på dagen. Mer mysigt blev det när vi åt frukost i soffan och så tittade vi på Allsång på Skansen sommaren 2020. Lily tyckte det var så roligt att se på det och efter frukosten började hon att dansa och hålla på. Sen fick hon för sig att börja klättra upp på en av sina stolar  och var på väg flera gånger att skada sig så vi fick bromsa och ta en paus med barnprogram och vila. Dock blev jag så trött så jag somnade och Tobias och Lily fixade mellis.


Efter mellis så gjorde vi oss redo för att åka ut till Coopparken på Södra Råtorp. Där fanns det lite mer snö och vi åkte pulka. Efter en stund så kom Lilys bästa kompis dit och de skrattade när de fick se varandra. Dock var Nellie (kompisen) så trött så hon tog en powernap. Men sen var hon på banan och lekt för fullt med Lily. De fann varandra på förskolan och pedagogerna har berättat för mig att de leker mycket och gärna med varandra, de blir så glada när de får se varandra, de sitter tillsammans på samlingen mm. Det var så härligt att få se flickorna leka tillsammans och de är så söta tillsammans. Men det var kallt åt mig trots att jag var bra klädd. Dock är inte mina överdragsbyxor hela alls så de släpper in en hel del kyla, mina skor är inte heller de bästa längre tyvärr. Men sen fanns det stunder där jag höll mig varm eftersom man måste ändå vara med i leken. Haha, vid ett tillfälle så ville Lily åka i en större backe med pulkan, den välte på slutet så hon trillade ur och Tobias som stod längst ner och tog emot Lily var beredd. Jag kunde inte gå ner, halkigt så jag satte mig och åkte kana utan pulka. 😂 Nåväl, jag kom ju ner i alla fall. 😝 Sen var det dags att åka hem.


När vi kom hem så var vi lite småfrusna allihop och Lily och jag bytte om till myskläder. Tobias gick och köpte pizza, oj vilken aptit man får när man har varit ute. Lily åt mer eller mindre en halv bit av en normalstor pizza och jag tog andra halvan. Sen så myste vi till lite Greta Gris och efter det så duschade vi. Avslutade med lite lek i Lilys rum.


Just nu så håller Tobias på att natta Lily. Hon är supertrött efter den här dagen. En annan rolig sak, Tobias visade Lily en bild på henne själv och frågade Lily vem det var. Då svarade Lily klart och tydligt Jag. 🤩 Bjuder nu på lite bilder.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0