Lilys första 2 ordsmening!

Åh igår var det en härlig dag! Vaknade upp till massa snö och gick ut direkt efter frukosten. Dock tyckte inte Lily om all snö eftersom det var så svårt för henne att ta sig fram. Vi var ute någon timme och sen gick vi in. Tråkigt nog så hade HSB ett planerat strömavbrott så vi kunde liksom inte se på tv eller så. Men vi hade laddat ner några program och en film från Netflix så jag och Lily kröp ner i sängen och myste till det. Tobias var iväg på möte och när strömmen kom tillbaka så fixade vi mat och så.


Efter middagen så kollade jag och Lily på film igen. Första blev ett antal kortfilmer med Nalle Puh. Och andra blev På rymmen med Pippi Långstrump. Haha vid ett tillfälle i filmen så sa jag Titta Lily, Lilla gubben kom tillbaka. Då gick hon och hämtade sin käpphäst. 😂 Sen dansade vi lite och lyssnade på musik. Vid kvällsbestyren så kom jag på att jag hade glömt att diska så det var bara att göra det. När vi sen läste godnattsagor så läste vi Greta Gris på Zoo och i slutet av boken säger Herr Lejon "Mig med." Jag brukar använda en annan röst för att göra karaktären. Lily tittar i boken och säger meningen Mig med. 😍 Sen ville hon somna i min famn samtidigt som hon fick massage på magen.


När hon sen sov så kröp jag upp i soffan och myste. Lite Anna tid innan Tobias kom hem från jobbet. Kände mig så glad, nöjd och stolt. Lily har under kvällen sagt sin första 2 ordsmening! 🤩 Det är något stort och speciellt. Det är en milstolpe i hennes utveckling! Sen kom Tobias hem och vi kollade på Battlestar Galactica och sen blev det sängen för oss också.









Kommentarer
Postat av: Josefina

Vad härligt! Sån fantastisk känsla att som förälder vara med i såna ögonblick när barnen utvecklas! Mitt kusinbarn blir fem nu i januari och pratar fortfarande inte rent MEN han använder mycket tecken och gör sig förstådd ändå! Tur att utvecklingen gått framåt så att alla barnen lär sig tecken som stöd även på föris. Tycker det är bra och inkluderande att alla barn får lära sig i sin egen takt! Heja Lily vad du är bra 🤩🤩

Svar: Ja det är en underbar känsla. 😍 Tecken är verkligen ett bra sätt att kommunicera på. 🙂
Anna Hansen

2021-01-16 @ 08:39:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0